Sale!

ღ Korean Fried Chicken

RM26.00

Annyeonghaseyo!

Hi Korean Fried Chicken lover, Khayr Frozen ada produk baru untuk uols! 😍

Kepada kaki lepak 4fingers & Kyocon, craving nak pekena Korean Fried Chicken tengah bulan, meh la shopping Khayr Korean Fried Chicken ni, tak le “sakit” sangat poket korang πŸ˜†

Khayr Korean Fried Chicken ni produk terbaru kolaborasi Khayr & Mr Chef. 1 pek mengandungi :-

βœ… 450gm Kepak & Drummet Ayam (10 – 12 ketul)

βœ… Soy Garlic & Spicy Korean Sauce (banyak sos ni, nak pakai separuh je pun ok)

βœ… Bijan

Ohsem sangat boleh pekena ayam goreng korea lepas ni, boleh masak sendiri kat rumah jer kan.

Sambil layan kDrama, pekena kFriedChicken… Daebak! πŸ˜‹

 

𝙅𝙀𝙒 π™Žπ™π™€π™₯π™₯π™žπ™£π™œβ—

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

HariΒ :Β  Isnin hingga Jumaat .
MasaΒ : 10 pagi hingga 3.30 petang .
SabtuΒ : 10 pagi – 12 tgh
AhadΒ : Cuti
Β 
PesananΒ selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
Β 
Β 
LepasΒ order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-