Sale!

โ‹† Chicken Popcorn + Karagee Combo

RM29.00

Produk ni projek usahasama #๐™†๐™๐™–๐™ฎ๐™ง๐˜ฝ๐™ง๐™–๐™ฃ๐™™ dengan ๐˜พ๐™๐™š๐™› Specialist dalam makanan Jepun. Special made ni taw, bukan stok repack.

Soalan Favourite… ” Apa beza #๐˜พ๐™๐™ž๐™˜๐™ ๐™š๐™ฃ๐™‹๐™ค๐™ฅ๐™˜๐™ค๐™ง๐™ฃ & #๐˜พ๐™๐™ž๐™˜๐™ ๐™š๐™ฃ๐™†๐™–๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™š?”

๐™†๐™๐™–๐™ฎ๐™ง ๐˜พ๐™๐™ž๐™˜๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™‹๐™ค๐™ฅ๐™˜๐™ค๐™ง๐™ฃ kami guna boneless chicken bahagian dada.

๐™†๐™๐™–๐™ฎ๐™ง ๐˜พ๐™๐™ž๐™˜๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™†๐™–๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™š @ ayam goreng jepun guna boneless chicken bahagian peha. Kalau uols gi KLCC kat food court Isetan tu ada jual Ready To Eat 100gm dalam RM3.90 tak silap . .

Dari segi harga, mahal sikit le sebab Chef made kan. Yang penting produk ni muslim made dan kami pakai isi ayam, bukan serpihan ayam .

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hariย :ย  Isnin hingga Jumaat .
Masaย : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtuย : 10 pagi โ€“ 2 ptg
Ahadย : Cuti
ย 
Pesananย selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
ย 
ย 
Lepasย order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-