Batang Pinang Hiris 3 packs (1.2kg)

RM87.00

Peminat Daging Tempatan dah tak payah susah-susah pergi pasar beli daging, order online je!

Pembekal kami usahawan Muslim Bumiputera mempunyai ladang ternakan & pusat sembelihan sendiri di Lembah Klang

Daging ni semua dah bersih & pek kemas dlm bekas. Bila nak masak hanya perlu defrost, siram & ready to cook. Senang kerja kan?

๐Ÿ– DAGING NI SESUAI MASAK APA?

๐Ÿ– Kegunaan khusus daging ikut potongan

๐Ÿฅ“ Btg Pinang Hiris: Masak Stir Fry style

Amacam, dah dapat idea nak masak harini? Borong semua jenis jom!

 

Jom shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hariย :ย  Isnin hingga Jumaat .
Masaย : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtuย : 10 pagi โ€“ 2 ptg
Ahadย : Cuti
ย 
Pesananย selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
ย 

๐Ÿššย ย DELIVERY BYย COURIERย ๐Ÿšš

Good News, Frozen Food boleh pos!

Kawasan penghantaran hanya di kawasan bandar utama Semenanjung Malaysia saja. Kawasan kampung dan pedalaman courier tak buat deliver ye, harap maklum.

 

Lepasย order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-