Chicken Lasagna (330g)

RM22.00

Suka makan Lasagna tapi tak pandai buat?

Ehh takyah susah-susah, meh shopping @ Khayr Frozen jer!

Jom nikmati lasagna yang lembut, cheese creamy cair di mulut, padat dgn daging, setiap gigitan mewah dgn mushroom & extra bonus ada carrot, ala ala extra fibre gitu. Sekali makan mesti nak lagi

Khayr Lasagna ni kita pek masuk dlm bekas plastik untuk jaga kualiti & “bentuk”. Uols tau je la Lasagna dalam bekas aluminium kalau dah defrost dia akan lembut dan risiko utk bekas dia kemek rosak sgt tinggi.

Produk ni fully cooked tau. Uols boleh masak dlm Oven atau Air Fryer jer. sis biasanya bake dlm air fryer suhu 180ยฐ selama 20 minit & Ready To Eat!

๐Ÿ„ Chicken Lasagna (330g)

 

Jom order!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hariย :ย  Isnin hingga Jumaat .
Masaย : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtuย : 10 pagi โ€“ 2 ptg
Ahadย : Cuti
ย 
Pesananย selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
ย 
ย 
Lepasย order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-