Sale!

ღ Promo Letops Hot Chick Combo

RM118.00

Sebagai menghargai sokongan padu customer pada produk KhayrBrand, kami sediakan Pakej Combo Ohsem  untuk uols!

HOT CHICK COMBO ni, uols akan dapat :-

1 pek Chicken Chop + BP Sauce
1 pek BBQ Chicken Chop
1 pek BBQ Chicken Wings
1 pek Ayam Perap Pandan
1 pek Ayam Perap Lada Hitam
1 pek Ayam Perap Rempah Sate

.

Balik kerja dah takyah susah-susah nak berkecah dapur perap ayam bagai, hanya perlu defrost & bake / grill / goreng je. Senang kerja kan!

.

.

Jom Shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 12 tgh 
Ahad : Cuti
 

Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.

 

🚚  DELIVERY BY COURIER 🚚

Good News, Frozen Food boleh pos!

Kawasan penghantaran hanya di kawasan bandar utama Semenanjung Malaysia saja. Kawasan kampung dan pedalaman courier tak buat deliver ye, harap maklum.

Sila wasap kami untuk info lanjut

 

 
Lepas order sebaiknya wasap kami ye, klik je icon bawah ni :-