IKAN TALAPIA BEREMPAH

RM19.80

Good News untuk peminat Ikan Keli & Ikan Talapia. Uols dah tak payah susah-susah pergi pasar beli ikan, order online je!

Ikan Keli & Talapia ini diternak, diproses dan disejukbekukan ini produk keluaran ARC Agro Food, syarikat milik Bumiputera Muslim jadi kita boleh masak & makan tanpa was-was.

Pernah baca kan kolam ternakan Ikan keli & talapia “dorang” bagi makan bangkai & binatang tak halal. Euwwww.. kembang tekak!

Ikan ni semua dah bersih dan pek kemas dalam bekas. Bila nak masak hanya perlu defrost, siram & ready to cook. Senang kerja kan?

 

Jom shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 2 ptg
Ahad : Cuti
 
Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
 

🚚  DELIVERY BY COURIER 🚚

Good News, Frozen Food boleh pos!

Kawasan penghantaran hanya di kawasan bandar utama Semenanjung Malaysia saja. Kawasan kampung dan pedalaman courier tak buat deliver ye, harap maklum.

 

Lepas order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-