Salmon Belly

RM28.00

๐Ÿฃ SALMON BELLY IN D HOUSE!!! ๐Ÿฃ

Apa yang best #KhayrSalmonBelly ni? Feedback customer :-

๐Ÿ. Ikan tak hanyir

๐Ÿ. Takde tulang, senang nak makan

๐Ÿ. Isi tebal, puas makan

๐Ÿ. Ikan rasa fresh!

๐Ÿ. Harga murah sangat, susah nak jumpa Salmon murah gini.

Berat 1 pek : 500gm

.

Peminat Premium Cut Salmon dah tak payah susah-susah pergi mana-mana Grocer, order online je!
ย 
Supplier kami ni juga supply #NorwegianSalmon ke beberapa “Grocer”, Hotel dan 5 Star Restaurant kat KL. Kelas kan!
ย 
Salmon ni import fresh from Norway. Setiap slice kita pack dalam individual vacum pack, jadinya stok salmon yang uols beli ni bagus dari segi hygiene jika nak simpan lama dlm fridge.
ย 
ย 

๐™…๐™ค๐™ข ๐™Ž๐™๐™ค๐™ฅ๐™ฅ๐™ž๐™ฃ๐™œโ—

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-
Hari :ย  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi โ€“ 2 ptg
Ahad : Cuti

Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.

 

๐Ÿššย  DELIVERY BT COURIER ๐Ÿšš

Kawasan penghantaran hanyaย  di kawasan bandar utama Semenanjung Malaysia saja. Kawasan kampung dan pedalaman courier tak buat deliver ye, harap maklum.

 

Lepas order sebaiknya wasap kami, klik je link ni :-