Sale!

🌴 KURMA SEGAR (500gm)

RM19.00

🌴 PERNAH RASA KURMA SEGAR? 🌴

Pada yang pernah gi Umrah, mesti pernah rasa betapa ohsemnya kurma segar @ kurma rothub ni kan. Bila gigit merecik jus kurma dengan rasa semanis ciku!

Sekarang boleh lepaskan rindu dengan #KurmaFrozen ni, rasa sebijik macam yang kita makan kat Madinah tu. Orang yang tak berapa suka makan kurma gerenti akan jatuh cinta dengan Kurma satu ni, percayalah!

Bagi geng diet yang nak cut sugar intake pula, boleh guna kurma sebagai pemanis semulajadi. Blender sekali dengan @FrozenMixedBerries perghhh… ohsem!

.

.

 

𝙅𝙤𝙢 𝙎𝙝𝙤𝙥𝙥𝙞𝙣𝙜❗

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-
Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 2 ptg
Ahad : Cuti

Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.

🚚  DELIVERY BY COURIER 🚚

Good News, Frozen Food boleh pos!

Kawasan penghantaran hanya di kawasan bandar utama Semenanjung Malaysia saja. Kawasan kampung dan pedalaman courier tak buat deliver ye, harap maklum.

Lepas order sebaiknya wasap kami, klik je link ni :-

Description