Sale!

PAKEJ RAHMAH Nugget n McCain

RM39.90

Pakej Rahmah in d house!!

4 item ni antara Hot Meletops sale kat Khayr Frozen Food!

 

Pakej Rahmah ni kami bagi…

๐ŸŸ M@cfood Nugget Viral 500gm (Nugget ala Mekd*)

๐ŸŸ Mccain Curly Fries 250gm (biasa Mekd* serve dengan Prosperity Burger)

๐ŸŸ Mccain Smiley Fries 250gm (menu kat Marry Br*wn)

๐ŸŸ Mccain Crosstrax Fries 250gm (menu kat Pizza H*t)

 

Brand #McCain ni “Premium Quality Standard” import dari US sebab tu fast food restaurant guna fries ni.

#Macfood pula kilang yang buatkan nugget untuk kebanyakan fast food restaurant.

Nak beli selalu kat situ tak mampu dik, kita masak la sendiri kat rumah kan pun ok sangat kan..

 

Jom shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hariย :ย  Isnin hingga Jumaat .
Masaย : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtuย : 10 pagi โ€“ 2 ptg
Ahadย : Cuti
ย 
Pesananย selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
ย 

๐Ÿššย ย DELIVERY BYย COURIERย ๐Ÿšš

Good News, Frozen Food boleh pos!

Kawasan penghantaran hanya di kawasan bandar utama Semenanjung Malaysia saja. Kawasan kampung dan pedalaman courier tak buat deliver ye, harap maklum.

 

Lepasย order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-