Tyson Chicken Karaage (1 kg)

RM38.00

Baru je Khairulameng keluarkan video resepi Tyson Chicken Karagee, customer sis dah tanya Khayr takde jual ke?

Gigih sis roger supplier ha.. Dorang ada stok, tapi pek 1kg.

Pek gambar yang Khairul Ameng guna untuk masak tu, untuk distribute ke supermarket je. Untuk freelance distributor/ catering, dorang jual plain pack tepek sticker.

๐Ÿฃ Tyson Chicken Karagee 1kg

Tyson’s Japanese Style Chicken Karaage is made with premium quality shank marinated in Japanese seasoning. The soft and tender meat allows you to consume it as a snack or as part of your own bento set.

Jom Shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hariย :ย  Isnin hingga Jumaat .
Masaย : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtuย : 10 pagi โ€“ 12 tgh
Ahadย : Cuti
ย 
Pesananย selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
ย 
ย 
Lepasย order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-