DAGING LEMBU SEGAR TEMPATAN (SEJUKBEKU)

DAGING LEMBU SEGAR TEMPATAN (SEJUKBEKU)

TAK LALU TELAN DAGING SEJAK ISU DAGING KARTEL?  Jangan risau, #KhayrBrand boleh bantu!  Pembekal kami, usahawan Muslim Bumiputera mempunyai ladang ternakan lembu dan pusat penyembelihan sendiri di Lembah Klang.

daging gantung

Alhamdulillah sehingga harini kami dapat stok dengan konsistant walaupun stok sangat terhad. Peminat Daging Tempatan di Lembah Klang khususnya di Ampang, KL dan sekitarnya dah tak payah susah-susah pergi pasar beli daging, order online je!.

daging lembu tempatan cutting

6 pilihan untuk pelanggan, harga kemaskini 1 April 2021 :-

❀ Minced Meat (350 gm) – RM22.00

❀ Daging Cincang @ Tetel (400g) – RM23.00

.❀ Tulang & Isi (400 gm) – RM24.00

❀ Daging Kiub (400 gm) – RM26.00

❀ Batang Pinang (400g) – RM28.00 .

❀ Batang Pinang Hiris (400g) – RM29.00 .

Harga tak termasuk kos penghantaran.

Lokasi kami di Ampang, Selangor.Daging ni semua dah bersih dan pek kemas dalam bekas. Bila nak masak hanya perlu defrost, siram & ready to cook! Senang kerja kan?

MAHAL? MEH KAMI EXPLAIN…

daging lembu tempatan khayr

Daging Lembu Segar Tempatan keluaran Khayr Brand dijual dalam pek Ready To Cook, pek begini.

clean

Daging ni semua dah potong dan  dibersihkan di pusat penyembelihan yang diiktraf Halal oleh JAKIM. Customer  akan dapat stok dalam keadaan packaging yang kemas seperti di gambar, sedia untuk dimasak.

bersih


Bila dapat stok, boleh terus simpan dengan kemas dalam fridge. Nak masak nanti hanya perlu defrost dan bilas. 

Senang kerja kan?


Biar Butcher kami buat semua kerja remeh.  Customer bijak bayar lebih sikit tapi  memudahkan banyak kerja dan menjimatkan masa. 

DAGING NI SESUAI MASAK APA?

daging tempatan khayr

Soalan favourite customer ni, sebab ada banyak pilihan.  Minced Meat @ Daging Kisar :Sesuai untuk masak Spaghetti, Pasta buat Meatball & Patty Burger  Cincang @ Tetel :Sesuai untuk masak lauk-pauk seperti gulai, sup, kari & asam pedas  Tulang & Isi :Sesuai untuk masak lauk-pauk seperti gulai, sup, kari & asam pedas  Batang Pinang Hiris:Masak Stir Fry style dan BBQ GrillBatang Pinang :Buat steak, lauk pauk dan rendangDaging Kiub :Khas untuk masak rendang, daging keratan premium dan tak perlu tunggu lama nak bagi empuk  Amacam, dah dapat idea nak masak harini?Jom borong semua jenis jom!


BY HAND DELIVERY SERVICE
 

Servis Penghantaran sekitar Lembah Klang gunakan servis runner. Delivery Charges bergantung pada lokasi pelanggan.SELF PICK-UP :-

Ampang, Selangor (by appointment)

Wasap kami! (jangan call)  

↪ 012 3838 018 

atau klik je link kat kat bawah ni 

order

Leave a Reply