Salmon Block (4 pcs x 250gm)

RM73.00

Peminat Premium Cut Salmon dah tak payah susah-susah pergi mana-mana Grocer, order online je!
 
Supplier kami ni juga supply #NorwegianSalmon ke beberapa “Grocer”, Hotel dan 5 Star Restaurant kat KL. Kelas kan!
 
Salmon ni import fresh from Norway. Setiap slice kita pack dalam individual vacum pack, jadinya stok salmon yang uols beli ni bagus dari segi hygiene jika nak simpan lama dlm fridge.
 
 

𝙅𝙤𝙢 𝙎𝙝𝙤𝙥𝙥𝙞𝙣𝙜❗

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-
Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 2 ptg
Ahad : Cuti

Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.

 

🚚  DELIVERY BT COURIER 🚚

Kawasan penghantaran hanya  di kawasan bandar utama Semenanjung Malaysia saja. Kawasan kampung dan pedalaman courier tak buat deliver ye, harap maklum.

 

Lepas order sebaiknya wasap kami, klik je link ni :-

Additional information

Weight 0.25 kg