Sale!

ღ Promo Letops Salmon Mania

RM120.00

Peminat Premium Cut Salmon dah tak payah susah-susah pergi mana-mana Grocer, order online je!
 
Supplier kami ni juga supply #NorwegianSalmon ke beberapa “Grocer”, Hotel dan 5 Star Restaurant kat KL. Kelas kan!
PROMO LETOPS SALMON MANIA
3 Salmon Block
2 Salmon Steak
Salmon ni import fresh from Norway. Setiap slice kita pack dalam individual vacum pack, jadinya stok salmon yang uols beli ni bagus dari segi hygiene jika nak simpan lama dlm fridge.
 
Jom Shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 12 tgh 
Ahad : Cuti
 

Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.

 

🚚  DELIVERY BY COURIER 🚚

Good News, Frozen Food boleh pos!

Kawasan penghantaran hanya di kawasan bandar utama Semenanjung Malaysia saja. Kawasan kampung dan pedalaman courier tak buat deliver ye, harap maklum.

Sila wasap kami untuk info lanjut

 

 
Lepas order sebaiknya wasap kami ye, klik je icon bawah ni :-